проф. д-р Георги Близнашки в Правно-историческия факултет

На 28 август 2014 г.  министър-председателят на Република България - проф. д-р Георги Близнашки посети Правно-историческия факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски”– Благоевград. Той бе посрещнат от ръководството на факултета – проф. д-р Габриела Белова - Декан, доц. д-р Валентин Василев - Зам.декан и доц. д-р Николай Марин – Зам.декан.

1

На чаша кафе бяха обсъдени възможностите за усъвършенстване на учебния процес във факултета и подобряване на професионалната подготовка на студентите. В тази връзка бяха предвидени бъдещи инициативи, свързани с въвеждането на иновативни методи за обучение, разширяване на сътрудничеството с други висши училища и държавни институции както в страната, така и в чужбина.

2

Проф. Близнашки изрази огромно удовлетворение от работата си в Правно-историческия факултет, като увери присъстващите в непоколебимото си желание да продължи своя академичен път, след като изпълни задълженията си като служебен премиер на страната.

3  Точно в 9.30 часа професор Близнашки „по навик“ влезе в зала 301 и изнесе лекция на тема: „Служебно правителство” пред любимите си студенти от Правно-историческия факултет. Студентите изслушаха с интерес лекцията и зададоха много въпроси.4

Последно модифициране: вторник, 2 септември 2014, 15:12