Поредно национално отличие за PR постижения на студенти от Югозападния университет „Неофит Рилски“

 Цветелина Иванова от специалност "Връзки с обществеността" спечели първо място в Специалната студентска категория на ежегодно организирания от Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) PR приз. Възпитаничката на Югозападния университет „Неофит Рилски“ получи отлична оценка от седемчленно жури на експерти от корпоративния сектор и академичните среди за кампанията си "Вземи усмивка, дари живот!".

PR_priz 11

Цветелина Иванова разработи своя PR проект в рамките на учебната дисциплина "Стратегии и тактики на ВО", чиито основни критерии отговарят на изискванията на практиката по връзки с обществеността.

Научен ръководител на проекта, който се реализира успешно и постигна първоначално заложените цели, е доц. д-р Димитрина Стефанова. Това е поредното доказателство за солидната теоретична и практическа подготовка на PR студентите в Югозападния университет.

От 2013-та година насам това е третото поредно национално отличие за PR постижения на студенти от Югозападния университет.

Всяка година БДВО организира PR фестивал, в рамките на който се споделят добрите практики и се дискутират съвременните тенденции в комуникационния бранш. Най-добрите проекти за комуникационни кампании се съревновават в конкурсни категории и получават награди

.

Последно модифициране: четвъртък, 26 май 2016, 09:32